Бюлетин
ТОП продукти
Водещи продукти
Брояч на посещения
0
1
9
6
7
6
7

Рози на Guillot , Massad в контейнер

Главна категория >Рози на Guillot , Massad в контейнер

http://www.roses-guillot.com

Благодарение на френската розарска къща Guillot днес се радваме на прекрасните нови селекции обилно цъфтящи и здрави рози.
Гийо влизат в историята на розарските селекции като създатели на първата чаено хибридна роза. Също така те първи присаждат пъпка на култивира роза , използвайки за подложка бързо растящия сорт мултифлора. Този метод днес се прилага масово от всички розовъдни компании и е в основата на отглеждането на корени рози за продажби. 

През 1849 година Жан-Батист Андре Гийо - син прави първата присадка. Отново той през 1867 година представя селектирания от него нов сорт чаено хибридна роза La France. През 1875 година селектира първата роза , която е прародител на днешните рози от групата флорибунда - полиантата MaPaquerette.

Днес розарската къща Гийо е една от най-големите компании с исторически заслуги в бизнеса с продажба на корени и нови селекции рози. От 185 години шест поколения Гийо предават тайните в семейството за успешни селекции и отглеждане на рози.

От края на 80-те и началото на 90-те година на миналия век за красивите нови селекции рози се труди правнука на  Пиер Гийо - Доминик Масад. Той създава серията "Générosa parfumées". Розите от тази селекция по форма на цвета приличат на старинните рози , със силен аромат, обилен цъфтеж и изключително устойчиви на заболявания. Селекциите се правят в полетата на Южна Франция. Това говори, че тези рози издържат на горещини, което ги прави много подходящи сортове за нашия климат.

Насладете са на красивите, ароматни и невероятни рози на Гийо.


3 продукт
Рози Massad


Розите се предлагат на гол корен за засаждане пролет / есен при качване на температурите през пролетта около 10 градуса и сътветно падане на температурите през есента на около 10 градуса. т.е. при спряно сокодвижение на растенията.
Преди да поръчате, прочетете условията за поръчка!
За информация и въпроси относно продуктите, моля пишете на имейл - rosesbg07@gmail.com

В случай, че решите да позвъните на телефона, го правете в работни дни от 10.00 ч. до 18.00 ч.

WebShop System