Бюлетин
ТОП продукти
Водещи продукти
Брояч на посещения
0
1
9
6
7
0
5

Условия за пазаруване

Общи условия за ползване на интернет страницата http://gardenrose.unas.bg/

                                                                  Общи условия

 

1. Общите условия уреждат търговските отношения между Елон Консулт ЕООД и и потребителите на интернет магазин Градина "Роза", начина за използване, заявяване и закупуване на предлаганите стоки.

 

2. Настоящите условия на договор за покупко-продажба от разстояние са по смисъла на Закона за защита на потребителите и се сключва между Елон Консулт ЕООД , ЕИК 200018541, регистрация в гр. София по Закон за Търговския регистър, наричано по-долу за краткост доставчик от една страна и лицето, съгласило се с Общите условия , наричан по-долу потребител.

 

3. Цените на стоките са без включен ДДС , без транспортни разходи за доставка на стоките.

 

4. С използването на страницата gardenrose.unas.bg означава, че потребителя приема и се счита обвързан с Общите условия на доставчика.

 

5. При регистация потребителя се задължава :

- пише на кирилица

- посочи точен телефонен номер

- посочи активен имейл за обратна връзка

- да не подава невярна информация

 

6. Предлаганите стоки може да се върнат до 3 дни от получавне и съхраняване с доставка за сметка на потребителя. След този срок не е възможно връщане на стоката.

 

7. Доставчикът си запазва правото да заменя някои стоки с еквивалента на тяхната стойност или подобни и близки  по сорт растения / рози , ириси, гладиоли, лилиуми /.

 

8. Доставчикът може по всяко време , без предизвестие да промени Общите условия.

 

 

 

 

Общи условия за пазаруване

1.Потребителят се задължава да не прави невалидни поръчки и поръчки, които няма намерение за заплати.

 

2. Потребителят може да посочи удобен за него офис за доставка на куриеска фирма Еконт в полето "Забележка" при съставяне на поръчката.

 

3. След направена поръчка в онлайн магазина, потребителя трябва да потвърди поръчката чрез линк получен на електронната си поща. При непотвърждаване в срок от 7 дни поръчката се анулира.

 

4. Потребителят ще получи фактура на посочения от него имейл , която се задължава да плати в пет дневен срок в банковата сметка на фирмата, която е посочена във фактурата. Фактурата може да бъде заплатена във всяка банка, офис на Еконт /превод в банковата сметка на фирмата ! / и всеки клон на БГ Пощи / превод в банковата сметка на фирмата !/. Като основание за превода се посочва номера на поръчката и номер на фактура.

 

5. При заплащане на поръчката в срок, поръчката ще премине в статус "Платена" и потребителя ще види този статус с влизане в сайта с потребителското си име при регистрацията.

 

6. След този срок поръчката се анулира!

7. Поръчки на налични растения до сума от 35 лв. се изпълняват с наложен платеж.

8. Поръчки на гол корен рози се заплащат предварително, независимо от сумата.

 

9. Не се приемат поръчки с поставни условия от потребителя за доставка на стоките с наложен платеж!

 

10.Доставчикът извършва доставките в срока на времето за засаждане на растенията и в зависимост от метеорологичните условия, необходими за подготвянето на някои растения за продажба. Срокът посочен в офертите е примерен и не обвързва доставчика с тази дата.

 

 

За нас

Добре дошли в интернет магазин "Градина Роза".

 

 Предлагаме за вашата градина прекрасните рози от селекциите на Tantau, Kordes, Meilland и красиви многогодишни цветя. Великолепните цветове на розите и многогодишните цветя ще ви радват с невероятни багри от ранна пролет до късна есен.

Растенията се доставят от лицензирани разсадници, което гарантира тяхното качство и съвпадение със сорта.

Пожелаваме ви приятни емоции във вашата градина с красивите растения от нашия магазин.

Градина "Роза"

Повече информация за растенията, тяхното отглеждане, да зададете въпроси и възможност за споделяне на снимки на вашите растения от нашия магазин можете да намерите и качите снимки в цветния форум  http://green-flora.com/forum/index.php

 

 

 

WebShop System